Αρχή :: Άρθρα :: Το παιχνίδι του Domain     


http://tip.gr αυτό είναι ένα domain
http://tip.gr/yourname/index.html αυτό είναι μια ηλεκτρονική διεύθυνση.

Το παιχνίδι του Domain
Κανένας επαγγελματίας δεν θα ονόμαζε το μαγαζί του "Το μαγαζί που νοικιάζω από τον Στεφανίδη τώρα τελευταία" (http://stefanides.gr/to_magazi_mou/ ) ή " Το μαγαζί που μου προσφέρει δωρεάν ο xoom για όσο θέλει"( http://xoom.com/free/users/to_magazi_mou/ )
Αυτός ο τίτλος χρησιμοποιείτε μόνο μέχρι το μαγαζί να μεταφερθεί σε μία καινούρια τοποθεσία ή μέχρι ο Στεφανίδης πούληση το μαγαζί στον καινούργιο ιδιοκτήτη.
Όταν αυτό συμβεί, θα είναι η ώρα για να τοποθετηθεί καινούργια ταμπέλα, να τυπωθούν καινούργιες κάρτες, καινούργια επιστολόχαρτα, και καινούργιες διαφημιστικές μπροσούρες. 
Θα πρέπει να τοποθετήσετε αρκετά χρήματα για να διαφημίσετε το καινούργιο όνομα του καταστήματος έτσι ώστε οι τακτικοί πελάτες μπορούν να βρουν το αγαπημένο τους κατάστημα. 
Ένα χρόνο μετά, θα χρειαστεί να ξανακάνετε τα ίδια.
Ακούγεται λίγο χαζό, έτσι δεν είναι; 
Οι περισσότεροι θα συμφωνήσουν ότι αυτός δεν είναι ο καλύτερος τρόπος να χτίσεις μία υγιή επιχείρηση.
Πολλοί από τους ίδιους ανθρώπους θα είναι ευχαριστημένοι να επενδύσουν το χρόνο και τα χρήματα τους χτίζοντας ένα ηλεκτρονικό κατάστημα με το URL σαν αυτό:
http://www.xoom.com/users/~to_magazi_mou/index.html 
Ωραίο δεν είναι;
Αν καταναλώσετε χρόνο και χρήματα για να δεχθούν οι μηχανισμοί αναζήτησης να καταγράψουν αυτή την διεύθυνση, και συνεχίσετε στο απαραίτητο promotion και διαφήμιση για να χτίσετε μία υγιή επιχείρηση, θα είναι χάσιμο χρόνου και χρήματος για να ξεκινήσετε από την αρχή.
Ιδικά όταν ο Στεφανίδης ή ο xoom πούληση την επιχείρηση ή όταν χρειασθείτε ένα πιο γρήγορο server.
Μην κάνετε λάθη στο business plan. 
Επενδύστε 7.500 δραχμές, για το δικό σας domain, το οποίο μπορείτε να πάρετε μαζί σας, καθώς επίσης και την εμπορευσιμότητα που έχει μαζί του κάθε μέρα.






Η Εταιρία | Web Hosting | Domain names | Web Information | Υπηρεσίες | Resellers | Υποστήριξη |
Copyright © 2007–09 4GR.NETWORKS, All rights reserved.