Αρχή :: Ενότητες :: internet :: sites     

Sites που υποστηρίζονται από την ενότητα Internet

Πρώτη :: Προηγούμενη :: Επόμενη :: Τελευταία   Σελίδα 1 από 26

» Γερανοι Θεσσαλονικη Μεταφορες : cranejimy   14/9/2016
γερανοι μεταφορες με γερανοφορο ανυψωτικο ενοικιασεις τηλεσκοπικων μηχανηματων εργου 6944355797 Πανταζης Θεσσαλονικη

» Ελληνικά Web Widgets - widgets.utl.gr : tk   3/6/2016
Μια προσπάθεια για την παραγωγή και το μοίρασμα Web Widgets για ιστοσελίδες που απευθύνονται στο Ελληνικό κοινό

» Αποφράξεις Ταμπέλας : tabelas   17/4/2016
Πολλές φορές ο λόγος της φραγής της αποχέτευσής και των σωληνώσεων της μπορεί να προκληθεί απο: α) συσσώρευση λίπους ή τροφών στο νεροχύτη της κουζίνας, β) απο συσσώρευση τριχών στο νιπτήρα του μπάνιου ή στη μπανιέρα, γ) βούλωμα του σιφονιού της τουαλέτας και δ) χαλασμένοι ή φθαρμένοι σωλήνες. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δώσουμε στα φρεάτια αλλά και στα σιφόνια των εξωτερικών χώρων όπως είναι της ταράτσας και του μπαλκονιού. Άλλα αίτια αποφράξεων μπορεί να είναι απομεινάρια κατασκευαστικών υλικών και άλατα, που μπορεί να έχουν συγκεντρωθεί με τον καιρό . Αν το πρόβλημα που δημιουργήθηκε δεν μπορεί να λυθεί με τη χρήση των γνωστών εργαλείων αποφράξεων, όπως είναι η ατσαλίνα, η βεντούζα ή η χρήση των χημικών ουσιών που πωλιούνται στην αγορά, τότε θα πρέπει οπωσδήποτε να απευθυνθείτε στο ειδικό μας συνεργείο για να πραγματοποιηθεί απόφραξη. Μπορούμε άμεσα να αναλάβουμε: Πολυκατοικίες, μονοκατοικίες, νοσοκομεία, πλοία, δήμους και κοινότητες σε ΟΛΗ την Αθήνα και 24 ώρες το 24ωρο! Οι υπηρεσίες που προσφέρουμε είναι: αποφραξεις, εκκενώσεις βόθρων, άντληση υδάτων, καθαρισμούς, καθαρισμός βιολογικών, απεντομώσεις, υδροβολές, καθαρισμός αποχετευτικού δικτύου.

» Κατασκευή ιστοσελίδων | Προώθηση ιστοσελίδων : vivaweb   22/1/2016
κατασκευή ιστοσελίδων προώθηση ιστοσελίδων κατασκευή e-shop με άριστη αισθητική ποιότητα και λειτουργικότητα με γνώμονα τις δικές σας ανάγκες.

» Ανακαινίσεις Κατασκευές : vivaweb   22/1/2016
Επαγγελματικοί χώροι,γραφεία και σπίτια παίρνουν τη μορφή που επιθυμείτε με τις υπηρεσίες που σας προσφέρουμε στις ανακαινίσεις,κατασκευές ή συντηρήσεις.

» Ορθοπαιδικός χειρούργος - Γεώργιος Κόλλιας : Chris22   13/11/2015
Ο ορθοπαιδικός Κόλλιας Γεώργιος έχει εξειδικευθεί στην αρθροσκοπική χειρουργική των αθλητικών κακώσεων και στη χειρουργική του ώμου, του αγκώνα, στο κότσι στο πόδι χειρουργείο, στην ολική αρθροπλαστική ισχίου amis, στην ολική αρθροπλαστική γόνατος και στη ρήξη πρόσθιου χιαστού.

» Ανδρικά Ρούχα - Bilanis : Chris22   8/9/2015
Ανδρικά ρούχα, ανδρικά παντελόνια, ανδρικά πουκάμισα, ανδρικά jeans, ανδρικά T-shirt

» netikon : netikon   7/7/2015
Κατασκευάζουμε καλαίσθητες ιστοσελίδες με μοναδικό design που αντιπροσωπεύει την επιχείρησή σας και αναδεικνύει τις υπηρεσίες ή τα προϊόντα σας. Βελτιστοποιούμε τον κώδικα, έτσι ώστε να ειναι φιλικές στις μηχανές αναζήτησης. Επίσης, φιλοξενούμε δεκάδες ιστοσελίδες σε ταχύτατους servers και τους παρακολουθούμε για την απροβλημάτιστη λειτουργία τους. Αναλαμβάνουμε τη κατασκευή e-shop και σας προσφέρουμε διαφημιστικές υπηρεσίες προώθησης της ιστοσελίδας σας στο internet.

» Μετακομίσεις και μεταφορές : vasiliouma27   26/2/2015
Μετακμίσεις- Μεταφορές με ασφάλεια και κατάλληλο εξοπλισμό.

» Ανταλλακτικα Αυτοκινητων : trentos   3/2/2015
Λιπαντικα Αυτοκινητων Θεσσαλονικη Τρεντος Θεοδοσης CASTROL Λαδια ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΟΥ 166 ΜΕ ΒΥΖΑΝΤΙΟΥ 6 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 2310523178

» Cranes Thessaloniki : cranejimy   31/1/2015
Cranes Thessaloniki 6944355797 pantazis crane hire rental cranes

» Γερανοι Θεσσαλονικη : cranejimy   31/1/2015
Γερανοι Θεσσαλονικη Πανταζης 6944355797 Ενοικιασεις Γερανων Τηλεσκοπικων Γερανοφορα Καλαθοφορα Παπαγαλακια Φορτοεκφορτωσεις Μεταφορες Τοποθετησεις Μηχανηματων

» Φυσικοθεραπευτήριο Γαλάτσι – Τσαδήμα Νάνσυ : Chris22   21/1/2015
Η κ. Νάνσυ Τσαδήμα είναι η υπεύθυνη Φυσικοθεραπεύτρια του χώρου με τεράστια εμπειρία και αγάπη για τον συνάνθρωπο-ασθενή.

» ΓΙΑΝΝΟΥΛΑΚΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ : Chris22   19/1/2015
Χρυσές Βέρες Γάμου / Γυναικεία - Ανδρικά Ρολόγια / Goldy

Καταχώρηση site | Ερώτηση | Διαγραφή site |Η Εταιρία | Web Hosting | Domain names | Web Information | Υπηρεσίες | Resellers | Υποστήριξη |
Copyright © 2007–09 4GR.NETWORKS, All rights reserved.